Πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης μαθητών κατά τη διάρκεια των θερινών διακοπών των σχολείων εφαρμόζει και φέτος ο Δήμος Καλαμαριάς ευαισθητοποιημένος σε θέματα που έχουν σχέση με τη νέα γενιά και με σεβασμό στα προβλήματα των κατοίκων του.

Το πρόγραμμα θα συμβάλει στην εξυπηρέτηση της εργαζόμενης οικογένειας δίνοντας χαρά στα παιδιά να απασχοληθούν δημιουργικά. Η εφαρμογή του θα διαρκέσει από Τετάρτη 19.06.13 έως Πέμπτη 08.08.13, καθ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, από Δευτέρα ως Παρασκευή και από ώρα 07:30 ως 15:30. To πρόγραμμα θα υλοποιηθεί σε αίθουσες και στo Γυμναστήριο του 1ου Δημοτικού σχολείου στην οδό Τάκη Οικονομίδη 52, σε αίθουσες και στo Γυμναστήριο του 11ου Δημοτικού στη Φιλελλήνων 9, στις αίθουσες και στο Γυμναστήριο του 13ου Δημοτικού στην Πλατεία Σκρα και στο 26ο Νηπιαγωγείο, στην οδό Κολοτούρου 10.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα έντυπα των αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης θα συμπληρώνονται στο γραφείο Παιδείας του Δήμου Καλαμαριάς, στην πλατεία Σκρα, από τη Δευτέρα 27 Μαίου ως την Τετάρτη 12 Ιουνίου. Μαζί με την αίτηση πρέπει να υποβάλλεται βεβαίωση εργασίας της μητέρας και φωτοαντίγραφο από το βιβλιάριο υγείας του μαθητή ή της μαθήτριας.

Πηγή: seleo.gr
Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης