Ποινή κάθειρξης 6 ετών επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων στον 34χρονο Ηρακλειώτη που εξαπάτησε τον πρώην ποδοσφαιριστή Γιάννη Αμανατίδη «τάζοντάς» του φθηνά αεροπορικά εισιτήρια.

Το δικαστήριο αποφάσισε η εκτέλεση της ποινής να έχει ανασταλτικό χαρακτήρα παρόλο που ο εισαγγελέας της έδρας πρότεινε το αντίθετο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην κατάθεσή του ο κ. Αμανατίδης ανέφερε σχετικά με το περιστατικό ότι ήταν ευκολόπιστος και πείστηκε από τον 31χρονο ότι πράγματι ήταν πιλότος της Lufthansa.

O ποδοσφαιριστής εξήγησε ότι γνώρισε τον 31χρονο το καλοκαίρι του 2007 όταν είχε βρεθεί στην Κρήτη για παιχνίδι με την εθνική ομάδα. Ύστερα από ορισμένο χρονικό διάστημα ο Ηρακλειώτης του πρότεινε να τον διευκολύνει βρίσκοντας του φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια. Ο κ. Αμανατίδης του γνωστοποίησε τον αριθμό της πιστωτικής του κάρτας και όπως είπε φάνηκε τυχερός που αντιλήφθηκε την απάτη ο γαμπρός του και τότε ο ίδιος ακύρωσε την κάρτα.

Ο 31χρονος είχε αγοράσει 170 εισιτήρια στο διάστημα από το καλοκαίρι του 2007 μέχρι και τις αρχές του 2008, χρεώνοντας τον παίκτη περίπου 40.000 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης