Στην καταδίκη για πλαστογράφηση επιταγών προχώρησε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χανίων σε βάρος 39χρονου, υψηλόβαθμου στελέχους της Χρυσής Αυγής στην Κρήτη.

Ο 39χρονος καταδικάστηκε για την πλαστογράφηση της υπογραφής της πρώην αρραβωνιαστικιάς του, που είχε ως αποτέλεσμα την υπέρογκη χρέωσή της καθώς ο 39χρονος τη χώρισε αφήνοντας όλα τα χρέη της επιχείρησής του στις πλάτες της!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χανίων καταδίκασε τελεσίδικα σε δεύτερο βαθμό τον 39χρονο για τρεις επιταγές. Δέχθηκε, όπως έδειξε και η πραγματογνωμοσύνη του ειδικού, ότι αυτές είχαν πλαστογραφηθεί και του επέβαλε ποινή 8 μήνες φυλάκιση για κάθε επιταγή (σ.σ. 24 μήνες συνολικά) με τριετή αναστολή και επέβαλε το ποσό των 240 ευρώ ως δικαστικά έξοδα για κάθε μια από τις τρεις επιταγές (σ.σ. σύνολο 720 ευρώ)», δήλωσε στα «Χ.Ν.» ο δικηγόρος του θύματος κ. Ευάγγελος Σοκιαλίδης.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, ο κατηγορούμενος εκμεταλλεύτηκε μια κοπέλα που δεν είχε ιδέα από επιχειρήσεις και την τυφλή εμπιστοσύνη που του έδειξε και δημιούργησε ένα πλέγμα επιχείρησης που χειριζόταν ο ίδιος με βιτρίνα την αρραβωνιαστικιά του γι’ αυτό και τα χρέη, οι ακάλυπτες επιταγές, οι προμηθευτές, οι δανειστές κυνηγούν την ίδια, ενώ αυτός δεν φαίνεται πουθενά!

«Η πελάτισσά μου σαφώς και έχει την ευθύνη για τις επιταγές που υπέγραψε στο πλαίσιο της τυφλής εμπιστοσύνης που του έδειξε, όμως ήταν παράλληλα και κάποιες επιταγές που εν αγνοία της πλαστογράφησε ο κατηγορούμενος και γι’ αυτές καταδικάστηκε. Δηλαδή έκανε αυτός όλη τη δουλειά του και μια ωραία ημέρα έφυγε χωρίς να “λερώσει” πουθενά το όνομά του ούτε στον “Τειρεσία” και χωρίς να έχει περαιτέρω συνέπειες και να τον κυνηγούν, αφήνοντας όλα τα χρέη στην πρώην αρραβωνιαστικιά του», υπογράμμισε ο κ. Σοκιαλίδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται ότι τόσο ο κ. Σοκιαλίδης που έχει το ποινικό μέρος της υπόθεσης όσο και η δικηγόρος κα Α. Παγκάλου που έχει το αστικό διορίστηκαν συνήγοροι της πρώην αρραβωνιαστικιάς του 39χρονου από τη λίστα της νομικής βοήθειας του Πρωτοδικείου. Και αυτό γιατί η γυναίκα δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να αντεπεξέλθει στα χρέη που τις φόρτωσε ο πρώην αρραβωνιαστικός της.

ΠΗΓΗ: haniotika-nea.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης