Παναγιώτης Βλαχουτσάκος-Φίλιππος Καραμέτος

Το πρωί της Παρασκευής η φοιτήτρια Μαρίζα Γουργολίτσα από το Αγρίνιο, που έμεινε παράλυτη, επισκέφθηκε την Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηρακλείου, προκειμένου να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά για ιατρικά λάθη, τα οποία την καθήλωσαν στο αναπηρικό καροτσάκι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο δικηγόρος Νίκος Διαλυνάς μιλώντας στο zougla.gr τόνισε ότι υπεβλήθησαν μηνύσεις 250 σελίδων για σοβαρά λάθη και παραλείψεις στην υπόθεση της φοιτήτριας που διαδραματίστηκε στην Κρήτη το 2011.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το χρονικό της υπόθεσης

Η φοιτήτρια ένιωσε δυνατό πόνο στην πλάτη και τη μέση, ενώ κατευθυνόταν στο σπίτι της στο Ηράκλειο. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, αλλά οι γιατροί τής απάντησαν ότι είχε… ψύξη.

Ο Ν. Διαλυνάς με την Μαρίζα έξω από την εισαγγελίαΟι πόνοι συνέχιζαν. Η κοπέλα μεταφέρθηκε και πάλι στο Βενιζέλειο Ηρακλείου, όπου της χορηγήθηκε μυοχαλαρωτικό φάρμακο και της είπαν να πάει και πάλι σε τρεις μέρες, εφόσον δεν υποχωρήσουν τα συμπτώματα.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε το ΠΑΓΝΗ Ηρακλείου με αφόρητους πόνους. Αρχικά της είπαν ότι είναι έγκυος, ωστόσο όταν η νεαρή απάντησε ότι είχε περίοδο, νευροχειρουργός του νοσοκομείου έδωσε εντολή να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε δυσπλασία στον νωτιαίο μυελό.

Η Μαρίζα Γουργολίτσα μεταφέρθηκε με αεροπλάνο στην Αθήνα, έχοντας ήδη αρχίσει να χάνει την αίσθηση από τα κάτω άκρα της. Τελικά, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η κοπέλα έμεινε παράλυτη.

Ωστόσο, δεν το βάζει κάτω και ήδη βρήκε διέξοδο στον αθλητισμό και όνειρό της είναι να συμμετάσχει στους Παραολυμπιακούς Αγώνες.

Διαβάστε επίσης:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης