Η τραγική είδηση της αυτοκτονίας του 42χρονου εμπόρου παιδικών παπουτσιών πριν 10 μέρες, που βρέθηκε κρεμασμένος στο σπίτι του στη Λαμία από την σύζυγό του, έχει πυροδοτήσει κύκλο συζητήσεων στην πόλη.

Την αυτοκτονία, ακολούθησε πλήθος σεναρίων που εμπλουτίζονται από στόμα σε στόμα, με συνέπεια να ακούγονται φήμες για δολοφονικά σενάρια. Μάλιστα, πήραν τέτοιες διατάσεις που απασχολούν αρχές και εκκλησία μιας και το συγκεκριμένο αποτελεί θέμα συζήτησης ακόμη και στους ναούς, όπως συνέβη την Παρασκευή στην εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου στη συνοικία των Καλυβίων Λαμίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι φήμες ήθελαν ακόμη να έχει γίνει εκταφή της σορού του αυτόχειρα, προκειμένου να γίνει νέα ιατροδικαστική εξέταση, ώστε να εξεταστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας. Ωστόσο, οι αστυνομικές αρχές και η ιατροδικαστής Λαμίας διαψεύδουν κατηγορηματικά τη φήμη οτιδήποτε αφορά πιθανότητα εκταφής και παραπέμπει στο αποτέλεσμα των εργαστηριακών εξετάσεων που θα γίνουν γνωστά σε τρεις με τέσσερις μήνες. Εάν οι εξετάσεις αυτές δείξουν οτιδήποτε τότε ο φάκελος της υπόθεσης θα ανοιχτεί και πάλι, διαφορετικά θα κλείσει με την βεβαιότητα ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

Πηγή: lamia star

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης