Το χειρότερο πρόσωπο φαίνεται πως έδειξε η μοίρα σε μια 49χρονη από την Καβάλα, η οποία βρέθηκε από την μια στιγμή στην άλλη χωρίς δουλειά και, με δεδομένο ότι δεν μπορούσε να καταβάλλει το ενοίκιο, στον δρόμο.

Προς το παρόν, τα λιγοστά της υπάρχοντα στοιβάζονται σε μια πλαστική σακούλα, ενώ ένα νάυλον καλύπτει το παγκάκι, στην περιοχή του Πάρκου Φαλήρου μπροστά από το Αρχαιολογικό Μουσείο, το οποίο χρησιμοποιεί ως κρεβάτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ιστορία της 49χρονης Ανδριάνας δεν είναι, δυστυχώς, πρωτόγνωρη για την κοινωνία της Καβάλας.

Πρόκειται για πρώην νοσηλεύτρια, την οποία εντόπισαν το Σάββατο περαστικοί που έκαναν τον περίπατό τους στο πάρκο Φαλήρου.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των περαστικών, η 49χρονη άστεγη χρησιμοποιεί τα βράδια ένα sleeping bag για να ζεσταθεί, ενώ τρέφεται από τα όσα φαγώσιμα της αφήνουν κάποιοι ευαισθητοποιημένοι κάτοικοι της πόλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τις περισσότερες ώρες της ημέρας τις περνάει στην περιοχή του Πάρκου Φαλήρου, από το οποίο και φεύγει μονάχα τις πρώτες βραδινές ώρες, για να μεταβεί στον χώρο πέριξ του σταθμού του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας, όπου υπάρχει επαρκής φωτισμός.

Τις αμέσως επόμενες ώρες οι περαστικοί αυτοί προσέφεραν μερικά ζεστά ρούχα και μια κουβέρτα για να αντέξει η 49χρονη άστεγη το κρύο.

Με πληροφορίες από το kavala-portal.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης