Σκηνές… απείρου κάλους διαδραματίστηκαν έξω από το γραφείο του συνδέσμου των ταξί στο λιμάνι, όταν αυτοκινητιστής επιτέθηκε στον πρόεδρο του σωματείου, γρονθοκοπώντας τον!

Όπως καταγγέλλει σε επίσημη ανακοίνωσή του ο Αστικός Μεταφορικός Συνεταιρισμός Ιδιοκτητών Ραδιοταξί Κέρκυρας, ο Σπύρος Μαυρόπουλος, πρόεδρος του Συνδέσμου Ταξί «Ο Ταξιάρχης» δέχτηκε απροκάλυπτη και βίαιη επίθεση από συγκεκριμένο ταξιτζή προκαλώντας του σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο. Ο Συνεταιρισμός Ραδιοταξί καταγγέλλει ότι δεν πρόκειται για μία τυχαία έκρηξη θυμού, αλλά για ένα ακόμα επεισόδιο που προκαλείται από την «ενόχληση» συγκεκριμένων αυτοκινητιστών ταξί που είναι οπαδοί της ανομίας και της προνομιακής μεταχείρισης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μήλον της έριδος αποτελεί η δημιουργία γραφείου του Συνδέσμου στο κτήριο του ΟΛΚΕ στο Λιμάνι, προκειμένου μέσω του γραφείου αυτού να μπορούν οι τουρίστες -κυρίως- των κρουαζιερόπλοιων να κλείνουν τη μεταφορά τους για εκδρομή ή μετακίνηση στις περιοχές που επιθυμούν οργανωμένα και με στάνταρτ τιμές που αναγράφονται σε πινακίδες, οι οποίες έχουν τοποθετηθεί στο χώρο. Στόχος αυτής της ενέργειας είναι η αποφυγή φαινομένων άγρας πελατών και αισχροκέρδειας σε βάρος των τουριστών.

Πηγή: corfupress.com

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης