Έληξαν την κατάληψη στον ΟΑΕΔ οι δικαιούχοι των Εργατικών Κατοικιών Αγ. Ιωάννη. Εν αναμονή εξελίξεων τονίζουν ότι αν δεν υπάρξει κινητικότητα θα συνεχίσουν νέες κινητοποιήσεις από την ερχόμενη Δευτέρα.

Είχαν εξαρχής δηλώσει ότι δεν θα υποχωρήσουν αν δεν υπάρξει απάντηση για το πρόβλημα που επί 5 χρόνια αντιμετωπίζουν. Αν δηλαδή δεν τους αποδοθούν επιτέλους τα σπίτια που δικαιούνται στις Εργατικές Κατοικίες Αγίου Ιωάννη. Από το 2011 κάνουν υπομονή κι ενώ οι οικίες είναι έτοιμες, το θέμα τους έχει «κολλήσει» στο δίκτυο αποχέτευσης και τη σύνδεσή τους με αυτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι οι δικαιούχοι των Εργατικών Κατοικιών επί τρεις ημέρες έκαναν κατάληψη στο κτίριο του ΟΑΕΔ ζητώντας ακριβή ημερομηνία παράδοσης των σπιτιών τους. Κι αφού έστειλαν το μήνυμα, περιμένουν αντιδράσεις από πλευράς υπουργείου – ΟΑΕΔ – Δήμου και, προκειμένου να εξυπηρετηθούν και οι συναλλασσόμενοι με τον ΟΑΕΔ, σταμάτησαν προσωρινά τις κινητοποιήσεις, δηλώνοντας όμως ότι από Δευτέρα θα επανεξετάσουν τις κινήσεις τους και δεν αποκλείεται να ξεκινήσουν νέες κινητοποιήσεις.

ΠΗΓΗ: corfupress.com

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης