Η αλλαγή του σκηνικού του καιρού και η απόφαση των συνδικαλιστών της ΔΕΗ να συνεχίσουν επ’ αόριστον τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις με 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες φέρνουν στο προσκήνιο τον κίνδυνο μπλακ άουτ διαρκείας σε όλη την Κρήτη.

Τα τελευταία 24ωρα, οι διακοπές ρεύματος περιορίζονται σε διάρκεια, ωστόσο το πρόβλημα αναμένεται μέρα με τη μέρα να παίρνει και μεγαλύτερες διαστάσεις. Τους καταναλωτές της επιχείρησης σε ολόκληρη την Κρήτη περιμένει ένας νέος Γολγοθάς ταλαιπωρίας, καθώς μέσα στις επόμενες ώρες θα πρέπει να προετοιμαστούν για συνεχείς διακοπές ρεύματος τόσο στα αστικά κέντρα όσο και στην ενδοχώρα του νησιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι εργαζόμενοι έχουν ήδη αποφασίσει να κατεβάσουν τους διακόπτες της παραγωγής, τα πρώτα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση στην Κρήτη έχουν κάνει την εμφάνισή τους και από σήμερα, λόγω αυξημένης ζήτησης (μέχρι και χθες οι καιρικές συνθήκες κρατούσαν σε χαμηλά φορτία τη ζήτηση), το πρόβλημα αναμένεται να ενταθεί.

Ουσιαστικά, το φορτίο παραγωγής δεν θα αρκεί για να καλύψει τις ενεργειακές ανάγκες της Κρήτης και η ΔΕΗ θα κληθεί να προχωρήσει σε διακοπές ρεύματος.

Πηγή: prismanews.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Φλώρα Πέτση

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης