Η καθιερωμένη «Βραδιά Ενίσχυσης των Ανέργων» πραγματοποιήθηκε στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, με διανομή από τη διοίκηση του ΕΚΘ δωροεπιταγών και τροφίμων σε οικογένειες μακροχρόνια ανέργων, τις οποίες υπέδειξαν σωματεία της δύναμης του ΕΚΘ.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που διεξήχθη χθες το βράδυ διατέθηκαν σε 300 οικογένειες δωροεπιταγές αξίας 80 ευρώ και τρεις σακούλες με τρόφιμα, ποτά και είδη πρώτης ανάγκης, βάρους περίπου 15 κιλών, ανά δικαιούχο, τα οποία παρείχαν για τον σκοπό της εκδήλωσης διάφορες εταιρείες της πόλης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η “βραδιά των ανέργων” είχε ξεκινήσει πριν από 14 χρόνια επί προεδρίας του εκλιπόντος, πρώην προέδρου του ΕΚΘ, Νίκου Γιαννόπουλου, αλλά η πρωτοβουλία συνεχίζεται κάθε χρόνο και από τη σημερινή διοίκηση του ΕΚΘ. Ενώ ξεκίνησε για να καλύπτει κάποιους ανέργους απολυμένους της εποχής εκείνης, σήμερα είναι θεσμός. Ξεκίνησε με 130 άτομα, τώρα είναι περίπου 300 ωφελούμενοι και κάθε χρόνο προσπαθούμε να καλύψουμε όσο το δυνατόν περισσότερους» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του ΕΚΘ Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης