Της Άντζελας Πεΐτση

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολουθούν τόσο στην κυβέρνηση όσο και στην αντιπολίτευση, τις αλλαγές στις οποίες ετοιμάζεται να προχωρήσει ο νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στην Αθήνα, μπορεί ήδη να ξεκίνησαν οι ενέργειες των κοινοβουλευτικών και εσωκομματικών αλλαγών, με την ονοματολογία να «δίνει και να παίρνει» ωστόσο στη Θεσσαλονίκη, τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Σύμφωνα με έγκυρες και αποκλειστικές πληροφορίες του zougla.gr, τα πάντα για τη Θεσσαλονίκη θα κριθούν από το νέο οργανόγραμμα του κόμματος, που αναμένεται να πάρει σάρκα και οστά στο έκτακτο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο πρόκειται να πραγματοποιηθεί στα τέλη Φεβρουαρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγές μέσα από τη ΝΔ ανέφεραν πως οι προωθούμενες αλλαγές εντάσσονται σε μια προσπάθεια διαμόρφωσης συγκεκριμένης αντιπολιτευτικής γραμμής, επισημαίνοντας παράλληλα ότι ο ρόλος της Θεσσαλονίκης θα ενισχυθεί. Ειδικότερα, στις προθέσεις του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας είναι να βγουν από το οργανόγραμμα όσο το δυνατόν περισσότερες νέες, καινοτόμες και αποτελεσματικές προτάσεις για την εύρυθμη λειτουργία του κόμματος, με καθαρά ευρωπαϊκό προσανατολισμό.

Κατ’ αυτόν τον τρόπο, η Θεσσαλονίκη αποτελεί «εξίσωση» για δυνατούς λύτες και η μεταρρυθμιστική της αναβάθμιση αναμένεται μετά την ολοκλήρωση των εργασιών του Εκτάκτου Συνεδρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης