Κλειστά παρέμειναν στην πλειονότητά τους τα καταστήματα στη Λάρισα, καθώς οι έμποροι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του εμπορικού συλλόγου για κινητοποίηση ενάντια στην απελευθέρωση του ωραρίου των καταστημάτων τις Κυριακές.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Γιώργος Τσιαπλές, «το μήνυμα εστάλη προς κάθε κατεύθυνση, δείχνοντας πως δεν δεχόμαστε την απελευθέρωση του ωραρίου τις Κυριακές». Ο κ. Τσιαπλές είπε μεταξύ άλλων πως «τα πράγματα για όλους τους μικρομεσαίους εμπόρους είναι ξεκάθαρα, καθώς όλοι έχουν καταλάβει ότι τα πάντα εκχωρούνται πλέον σε μεγάλους ομίλους είτε ελληνικούς είτε ξένους». Σημειώνεται πως το πρωί μέλη του εμπορικού συλλόγου συγκεντρώθηκαν στα γραφεία του και έπειτα μοίρασαν φυλλάδια σε πολίτες, εξηγώντας τον λόγο της κινητοποίησής τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, στη χθεσινή κινητοποίηση συμμετείχε και το σωματείο εμποροϋπαλλήλων και το ΠΑΜΕ, όπου με πανό και σημαίες οι διαδηλωτές έκαναν πορεία στο κέντρο της πόλης, ενώ μπήκαν σε ανοιχτά καταστήματα πολυεθνικών εταιρειών μοιράζοντας φυλλάδια κατά του κυριακάτικου ανοίγματος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης