Κρίση χτύπησε όπως φαίνεται και τους εμπόρους ναρκωτικών αφού δεν διακινούν πλέον την θανατηφόρα πραμάτεια τους με κάποιο ακριβό αυτοκίνητο όπως παλαιότερα αλλά με το …λεωφορείο της γραμμής !

Ο λόγος για τους δύο άνδρες από το Ηράκλειο της Κρήτης που συνελήφθησαν σήμερα να διακινούν με το ΚΤΕΛ ποσότητα σκληρών ναρκωτικών και μάλιστα και σε μεγάλες ποσότητες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου:

«Συνελήφθησαν, σήμερα (16.05.2013) το πρωί, στο Φόδελε Ηρακλείου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, δύο άνδρες 64 και 42 ετών, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον 64χρονο, τη στιγμή που αποβιβαζόταν από λεωφορείο των υπεραστικών γραμμών του ΚΤΕΛ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, στον 64χρονο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, επτά αυτοσχέδιες συσκευασίες με ποσότητα ηρωίνης συνολικού βάρους 856 γραμμαρίων, μία αυτοσχέδια συσκευασία με ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού βάρους 50 γραμμαρίων και δύο συσκευές κινητών τηλεφώνων.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο 42χρονος θα παραλάμβανε τις ναρκωτικές ουσίες από τον 64χρονο.

Μετά από αναζήτηση συνελήφθη και ο επίδοξος αγοραστής ο οποίος όμως, και αυτός είχε στην κατοχή του, εκτός από δύο κινητά τηλέφωνα, και ένα πιστόλι κρότου (αερίου) το οποίο και κατασχέθηκε.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου».

Επιμέλεια: Παύλος Κιρκασίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης