Ένας δρόμος η κατασκευή του οποίου θυμίζει έντονα το «Γιοφύρι της Άρτας» -λόγω των πολλών καθυστερήσεων στην διάνοιξή του και των προβλημάτων που προέκυψαν εξαιτίας του εργολάβου- γίνεται και πάλι δρόμος διπλής κατευθύνσεως. Αυτό έγινε γνωστό το απόγευμα της Δευτέρας, μετά από σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο τύπου του δήμου Καβάλας, μια ανακοίνωση η οποία αναμενόταν με ανακούφιση από πολλούς οδηγούς οι οποίοι καθημερινά υφίστατο απίστευτη ταλαιπωρία (σήμερα, μάλιστα, είχαμε -σύμφωνα με καταγγελίες- και το προσωρινό κλείσιμο και της άλλης, ελεύθερης λωρίδας, με συνέπεια για αρκετή ώρα ο δρόμος να έχει καταστεί εντελώς αδιάβατος).

Η ανακοίνωση αυτή αναφέρει τα εξής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχοντας υπόψη:

1) Το άρθρο 86 § 79 του Ν. 3463/06
2) Τα άρθρα 58 § 2, 73 παρ. β΄ και 83 § έ του Ν. 3852/2010
3) Την υπ’ αριθ. 39/2014 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από Τετάρτη 14 Μαΐου 2014 και ώρα 09:00 π.μ. αίρεται προσωρινά και μέχρι επανέναρξης των εργασιών το μέτρο της μονοδρόμησης του δρόμου που κατασκευάζεται μεταξύ των κόμβων 25ης Μαρτίου – Ιοκάστης, αφενός και του Νοσοκομείου αφετέρου. Ο δρόμος γίνεται και πάλι διπλής κατεύθυνσης, με δύο λωρίδες, μονής κατεύθυνσης η καθεμιά. Παρακαλούνται οι οδηγοί να είναι προσεκτικοί, οδηγώντας αργά και συνετά για να μην προκαλέσουν ατύχημα.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο KavalaPress ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών Καβάλας Θεόδωρος Μουριάδης «το “προσωρινά” έχει να κάνει με το ότι υπάρχει ένα μικρό ενδεχόμενο να ξαναγίνει ο δρόμος μονής κατεύθυνσης για μια-δύο ημέρες, ανάλογα με την εξέλιξη των εργασιών. Σε κάθε περίπτωση, η άρση της μονοδρόμησης ήταν μια επιβεβλημένη κίνηση, δεδομένης της ταλαιπωρίας των οδηγών αλλά και της μεγάλης καθυστέρησης στην ολοκλήρωση του έργου. Σύμφωνα με το πλέον αισιόδοξο σενάριο το έργο θα ολοκληρωθεί μέσα σε 3 μήνες, αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να είμαστε και τόσο αισιόδοξοι. Βλέπετε, ο συγκεκριμένος εργολάβος μάς έχει καθυστερήσει πάρα πολύ, κάτι που μας έχει κάνει να συνεχίσουμε να σκεφτόμαστε σοβαρά το ενδεχόμενο να τον κηρύξουμε έκπτωτο -με ότι αυτό συνεπάγεται.»

ΠΗΓΗ: kavalapress.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης