Ένας ξαφνικός αέρας, χθες το πρωί, επιβεβαίωσε με το χειρότερο τρόπο τις ανησυχίες των γονέων των μαθητών του 10ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου, που καλούνται να… συνυπάρξουν στο ίδιο προαύλιο με το εργοτάξιο που έχει στηθεί για την ανέγερση του 5ου Νηπιαγωγείου.

Οι λαμαρίνες που έχουν τοποθετηθεί μέσα στο προαύλιο και λειτουργούν ως «φράγμα» μεταξύ του χώρου που έχει απομείνει στους μαθητές για το διάλειμμα και το χώρο του εργοταξίου, άρχισαν να αποκολλώνται. Δύο από αυτές έγειραν επικίνδυνα προς την πλευρά των μαθητών -ενώ φυσούσε δυνατός άνεμος- με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αναστάτωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκπαιδευτικοί άρχισαν να απομακρύνουν τα παιδιά από το χώρο, πριν κάποια από τις λαμαρίνες που αποκολλήθηκε λειτουργήσει σαν… λαιμητόμος, τραυματίζοντας μικρά παιδιά.

Σε κατάσταση σοκ οι γονείς, έσπευσαν στο σχολείο για να επιβεβαιώσουν ότι τα παιδιά τους είναι καλά στην υγεία τους. Την ίδια ώρα η Διευθύντρια του σχολείου, ενημέρωνε με υπηρεσιακά έγγραφα για την κατάσταση τόσο τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας όσο και τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Βόλου.

Πηγή: Εφ. Ταχυδρόμος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης