Με τεράστιο όγκο δουλειάς και σημαντικές ελλείψεις στο προσωπικό, καλείται καθημερινά να λειτουργήσει η Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Ε. Μαγνησίας, όταν την ίδια στιγμή διάφορα γραφειοκρατικά ζητήματα τους «δένουν τα χέρια».

Μέσα σε αυτό το κλίμα, πολλές φορές οι υπάλληλοι γίνονται αποδέκτες παραπόνων από πολίτες που διαμαρτύρονται για διάφορα ζητήματα, ένα από τα οποία είναι και το παράβολο των 30 ευρώ που καλούνται να πληρώσουν για τα νέα πλαστικοποιημένα διπλώματα οδήγησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ενδεικτικό της κατάστασης, που επικρατεί στην υπηρεσία, σύμφωνα με τον διευθυντή της Διεύθυνσης Μεταφορών κ. Γιώργο Κανάτα, είναι ότι κάθε μήνα μόλις τρεις υπάλληλοι καλούνται να φροντίσουν για τα καινούρια διπλώματα, για τις αναθεωρήσεις διπλωμάτων και για την έκδοση Πιστοποιητικών Επαγγελματικής Ικανότητας, τα οποία όλα μαζί κάθε πλησιάζουν περίπου τις 2.000.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τον κ. Κανάτα, οι ίδιοι υπάλληλοι γίνονται αποδέκτες παραπόνων από πολίτες για διάφορα θέματα γραφειοκρατίας, για τα οποία δεν ευθύνεται η υπηρεσία.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης