Με τραύματα στα πόδια μεταφέρθηκε στον «Ευαγγελισμό» ένας άνδρας ύστερα από έκρηξη στις 22.00 το βράδυ της Τετάρτης στο εμπορικό κέντρο «Αίθριο» στο Μαρούσι.

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο εμπορικό κέντρο «Αίθριο» στο Μαρούσι. Ένας 52χρονος ασφαλιστής, μέλος της Χρυσής Αυγής, βρισκόταν μέσα στο γραφείο του και τραυματίστηκεΣύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, άγνωστοι είχαν τοποθετήσει αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό αποτελούμενο από γκαζάκια έξω από την επιχείρηση «Ασφάλειες Λύρης» στον α’ όροφο του κτηρίου. Από την έκρηξη τραυματίστηκε ο ιδιοκτήτης του γραφείου (γεννηθείς το 1952) ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επί τόπου έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και δυνάμεις της αστυνομίας, ενώ στο σημείο διεκόπη προσωρινά η κυκλοφορία.

«Δυνατός κρότος»

Το zougla.gr μίλησε με τον υπάλληλο ασφαλείας του κτηρίου ο οποίος έκανε λόγο για δυνατό κρότο.

«Ευτυχώς δεν υπήρχαν εκείνη τη στιγμή πολίτες μέσα στο εμπορικό κέντρο» είπε, προσθέτοντας πως δεν γνωρίζει τον ασφαλιστή, ο οποίος τραυματίστηκε. Όπως έγινε γνωστό, ο τραυματίας φέρεται να έχει σχέσεις με το κόμμα της Χρυσής Αυγής, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι στοχοποιηθεί στο παρελθόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το έργο της προανάκρισης βρίσκεται σε εξέλιξη.

Δείτε φωτογραφίες

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης