Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Σαγκούρης
 
Ένα περιστατικό πρωτοφανούς αγριότητας εκτυλίχθηκε το περασμένο Σάββατο στην περιοχή των Αμπελοκήπων. Ο μικροπωλητής Χρήστος Δημητρίου περιπλανώμενος στην οδό Πανόρμου δέχθηκε, όπως καταγγέλλει στην κάμερα του zougla.gr, αναίτια επίθεση από τέσσερα άτομα, τα οποία τον χτύπησαν ανηλεώς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το θύμα της επίθεσηςΟ 56χρονος βιοπαλαιστής υποστηρίζει ότι -άνευ λόγου και αιτίας- τέσσερις νεαροί τού επιτέθηκαν, τον ξυλοφόρτωσαν, του έκλεψαν τα πράγματα που πωλούσε και του απέσπασαν ένα μικρό χρηματικό ποσό, αφήνοντας παράλληλα να εννοηθεί ότι οι δράστες είναι πολύ πιθανό να αποτελούν μέλη της Χρυσής Αυγής.

«Ένας με έπιασε ξαφνικά από το μπουφάν, με πέταξε κάτω και άρχισε να με χτυπά χωρίς να του κάνω τίποτα. Από πάνω μου στέκονταν τρία ακόμα άτομα, τα οποία δεν έκαναν τίποτα για να τον σταματήσουν. Όταν περνούσαν περαστικοί και ρωτούσαν τι γίνεται, αυτοί οι τρεις τους έλεγαν ότι είμαι κλέφτης και γι’ αυτό με χτυπούν. Δεν με βοηθούσε κανείς. Έτσι δεν συμπεριφέρονται ούτε οι αστυνομικοί ούτε κανείς άλλος. Μόνο συγκεκριμένοι άνθρωποι» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Το σημείο της επίθεσης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα τραύματα από την επίθεση που δέχθηκε είναι εμφανή, ενώ η οικογένειά του έχει ήδη ζητήσει εξέταση από ιατροδικαστή, όπως άλλωστε φαίνεται και από το έγγραφο που εστάλη στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών από το Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων.

«Τον χτύπησαν χωρίς λόγο και αιτία»

Από τη μεριά της, η κόρη του κ. Δημητρίου περιγράφει τις απίστευτες σκηνές που εκτυλίχθηκαν μέρα μεσημέρι με θύμα τον ίδιο της τον πατέρα.

Μιλώντας στην κάμερα του zougla.gr καταγγέλλει ότι στην επίθεση που έγινε εις βάρος του πρωταγωνιστούσαν μαυροντυμένοι σωματώδεις άνδρες με ξυρισμένο κεφάλι, οι οποίοι δεν έδειξαν κανένα οίκτο στον πατέρα της και αναίτια παρίσταναν τους αυτόκλητους προστάτες του νόμου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης