Σε τραγωδία θα εξελισσόταν σήμερα τα ξημερώματα ένα γαμήλιο γλέντι στο Μεσολόγγι, καθώς ένας νεαρός καλεσμένος, φεύγοντας, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του με αποτέλεσμα να καταλήξει ανάποδα μέσα στην λιμνοθάλασσα.

Η τύχη όμως όπως φαίνεται ήταν μαζί του αφού ακριβώς από πίσω του ερχόταν κάποιος συντοπίτης του ο οποίος σταμάτησε και βοήθησε αμέσως τον τραυματισμένο οδηγό που, μετά το ντελαπάρισμα του οχήματος βρέθηκε μπρούμυτα αναίσθητος μέσα σε βούρκο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο σημείο έφθασε πυροσβεστική ενώ ο νεαρός διακομίσθηκε στο νοσοκομείο του Μεσολογγίου.

Ωστόσο μια περίεργη τροπή για τις Αρχές πήρε η υπόθεση, όταν έφτασε η πληροφορία πως ο νεαρός οδηγός φεύγοντας από το γλέντι είχε επιβιβάσει και μια κοπέλα η οποία όμως δεν ήταν πουθενά στον τόπο του ατυχήματος. Αυτό οδήγησε τους άνδρες της Πυροσβεστικής να βουτήξουν μέσα στα θολά νερά του βάλτου προκειμένου να αποκλείσουν το ενδεχόμενο να βρίσκονταν και άλλα άτομα μέσα στο αυτοκίνητο την ώρα του ατυχήματος, ενώ ταυτόχρονα στην επιχείρηση έλαβαν μέρος και δύτες του Λιμενικού Σώματος οι οποίο είχαν ειδοποιηθεί για το συμβάν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελικά η επιχείρηση των ανδρών διάσωσης έλαβε τέλος όταν η κοπέλα που είχε αποφασίσει να επιστρέψει από το γαμήλιο γλέντι μαζί του, αποδείχτηκε πως τελικά είχε αποβιβαστεί πριν το ατύχημα,

Επιμέλεια: Παύλος Κιρκασίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης