Ξεκίνησε σήμερα στις 10:00 το πρωί, η υποβολή αιτήσεων για την πρόσληψη από επιχειρήσεις 6.000 ανέργων ηλικίας από 25 ως 66 ετών. Πρόκειται για τη συμμετοχή στη δεύτερη φάση του «του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ).

Για άλλη μια φορά ωστόσο η διαδικασία κάθε άλλο παρά διευκόλυνε τους αιτούντες, με τις καταγγελίες να κατακλύζουν το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Zougla.gr. Αναδημοσιεύουμε αυτούσια την καταγγελία του αναγνώστη μας Ιωάννη Γκίνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σήμερα άνοιξε στις 10.00 η πύλη για τις αιτήσεις 6000 ανέργων. Όπως και τις προηγούμενες φορές, έτσι και τώρα είχαμε επιστρατευτεί 3 άτομα από διαφορετικές περιοχές με διαφορετικούς υπολογιστές μήπως και καταφέρουμε να κάνουμε μια αίτηση. Το αποτέλεσμα ήταν να κάνουμε όλη τη διαδικασία κανονικά και μάλιστα στις 10.09 το πρωί, αλλά όταν φτάσαμε στο σημείο που κάνουμε οριστική υποβολή της αίτησης, το σύστημα μας πετούσε έξω. Αυτό γινόταν φυσικά μέχρι και τις 12.35 όπου οι αιτήσεις έκλεισαν αφού όπως λένε συμπληρώθηκαν οι θέσεις. Το ερώτημά μου είναι πώς ολοκληρώθηκαν οι αιτήσεις αφού σε συζήτηση και με άλλα άτομα που προσπάθησαν είχαν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Φυσικά όπως καταλάβαμε δεν υπάρχει καμία σειρά προτεραιότητας στην ηλεκτρονική πύλη. Επίσης η υπηρεσία παρείχε 11 τηλεφωνικές γραμμές επικοινωνίας για τη βοήθεια των αιτούντων οι οποίες στο διάστημα 10.00-13.30 έδειχναν να είναι κατειλημμένες. Ακόμη και όταν καταφέρναμε να πιάσουμε γραμμή, τότε δεν απαντούσε κανένας. Τραγικά πράγματα για άλλη μια φορά. Σας παρακαλώ με τη δημοσιοποίηση του θέματος κάτι μπορεί να γίνει. Μας δίνουν την εντύπωση ότι οι θέσεις καλύπτονται κατευθυνόμενα. Ευχαριστώ».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης