Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

Σκηνές από ταινία δράσης θύμισαν τα όσα διαδραματίστηκαν πριν από δύο ημέρες στη Βελιγοστή, στα διόδια ανάμεσα σε Καλαμάτα και Μεγαλόπολη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, όλα ξεκίνησαν όταν οι άντρες της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας είχαν πληροφορίες ότι ένας 35χρονος πρόκειται να μεταφέρει μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης.

Έστησαν λοιπόν μπλοκο στα διόδια της Βελιγοστής και ανέμεναν τον νεαρό. Όταν όμως ο φερόμενος ως διακινητής έφτασε στα διόδια κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά και προσπάθησε να ξεφύγει.

Όπως εξηγούν αστυνομικές πηγές στο zougla.gr, «εμβόλισε δύο αυτοκίνητα που βρίσκονταν μπροστά του και άρχισε να κάνει μανούβρες για να ξεφύγει. Τότε οι αστυνομικοί έβγαλαν τα όπλα και άρχισαν να πυροβολούν προς το αυτοκίνητο προκειμένου να το ακινητοποιήσουν. Μάλιστα ο 35χρονος είχε και έναν συνεργάτη σε μπροστινό όχημα ο οποίος και συνελήφθη επί τόπου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ενώ όμως ο συνεργάτης του συνελήφθη, ο 35χρονος κατάφερε να ξεφύγει.

«Ήρθε και τον πήρε άλλος συνεργάτης του και τράπηκαν σε φυγή. Και ο δεύτερος συνεργάτης του τελικά εντοπίστηκε, ωστόσο ο νεαρός ακόμα αναζητείται» επισημαίνουν οι ίδιες πηγές.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης