Ένα νέο σύγχρονο «λευκό ταξί», το οποίο θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες μετακίνησης πολιτών που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα, απέκτησε το Σωματείο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (ΑμΕΑ) Χανίων.

Η παρουσίαση του νέου οχήματος, που είναι το δεύτερο το οποίο θα κυκλοφορεί στα Χανιά, πραγματοποιήθηκε σήμερα και όπως δήλωσε η πρόεδρος του Σωματείου ΑμΕΑ Χανίων, Αμαλία Μπασιά, «είναι πιο σύγχρονο, με μεγαλύτερους χώρους και θα συμβάλει σημαντικά στη βελτίωση των μετακινήσεων, καθώς και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και εξυπηρέτησης των κινητικά αναπήρων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αγορά του οχήματος έγινε από ιδίους πόρους του Σωματείου ΑμΕΑ Χανίων, από κάποιες εισφορές μελών του Σωματείου, καθώς και με χρήματα από τα κρατικά λαχεία που έδωσε το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Στις προσπάθειες της αντιπεριφέρειας για τη στήριξη του Σωματείου και τη βελτίωση της καθημερινότητας των ΑμΕΑ, αναφέρθηκε ο αντιπεριφερειάρχης, Απόστολος Βουλγαράκης.

Το νέο λευκό «ΤΑΞΙ», ανάλογα με την εποχή και τη ζήτηση, έχει τη δυνατότητα να αυξήσει τον χώρο φόρτωσης σε αναπηρικά αμαξίδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης