Η Γενική συνέλευση της ΕΛΜΕ Ηρακλείου, που συγκλήθηκε στο 3ο ΓΕΛ Ηρακλείου, μετά το πέρας της μεγάλης απεργιακής κινητοποίησης της 16ης Ιουλίου, αποφάσισε τα εξής:

«1. Την συνέχιση της κατάληψης της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κρήτης μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας ψήφισης του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

2. ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013: ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στον χώρο κατάληψης της Περιφερειακής Δ/νσης Εκπαίδευσης, ώρα 10.00 και πορεία διαμαρτυρίας προς τη Δ/νση Δ/θμιας. Να σταματήσουμε τη συνεχιζόμενη τακτική “κατασκευής” υπεράριθμων εκπαιδευτικών από το ΠΥΣΔΕ Ηρακλείου.

3. ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στο συλλαλητήριο που συνδιοργανώνουν οι φορείς: ΕΛΜΕ, ΑΔΕΔΥ – ΕΚΗ – ΠΟΕ-ΟΤΑ – ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΔΟΜΙΝΙΚΟΣ ΘΕΟΤΟΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗ ΛΟΤΖΙΑ 12.00.

4. ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013: ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ, τους ΜΑΘΗΤΕΣ και ΕΛΜΕ. ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 19.00.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

5. ΠΕΜΠΤΗ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ: ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 20.30 για την οργάνωση των επόμενων βημάτων αντίστασης.

Καμία απόλυση – καμία κατάργηση Οργανικής θέσης

Καμία συγχώνευση σχολείων – τμημάτων

Με ανυποχώρητους και μαζικούς αγώνες απαντούν οι εκπαιδευτικοί στα βάρβαρα μέτρα

Καλούμε όλους τους Συναδέλφους Εκπαιδευτικούς, γονείς, μαθητές, φορείς, πολίτες του Ηρακλείου να συνταχθούν μαζί μας για την υπεράσπιση του Δημόσιου σχολείου και τα δικαιώματα των εργαζομένων».

Πηγή: cretalive.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης