Πρώτο θέμα στα Αλβανικά ΜΜΕ είναι οι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων. Συγγενής των δύο κακοποιών που σκοτώθηκαν πριν από λίγες ημέρες, κατά τη διάρκεια καταδίωξης, μίλησε στην αλβανική εφημερίδα «Gazeta Shqiptare» και αποκαλύπτει πολλά για την ομάδα που καταζητούν οι Αρχές.

Στη συνέντευξή του ο Αμπτουλά Σινάνι, αδελφός του Φλαμούρ Μουράτι και θείος του Ερμίρ Σινάνι μιλά για τη ζωή των δύο δραπετών, τη γνωριμία τους με τον Αλκέτ Ριζάι και την πρόθεσή τους να πάνε στο Κόσσοβο αλλά τελικά κατέληξαν στην Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στο σπίτι μου, στο Shullaz, έχει έρθει ο Κόλα και οι υπόλοιποι, και τους έχω φιλοξενήσει ως φίλους του ανιψιού μου. Αυτοί ξεκίνησαν μαζί πριν ένα μήνα για την Ελλάδα. Θέλω να ξέρετε ότι οι κατηγορίες για τον ανιψιό μου και τους φίλους του, σχετικά με τις δυο δολοφονίες και την κλοπή χρημάτων από την τράπεζα στη Λάρισα, δεν είναι αλήθεια, μια και εκείνες τις μέρες ο ανιψιός μου με τους φίλους του ήταν εδώ» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Σινάνι.

Όσο για τη γνωριμία με τον Αλκέτ Ριζάι: «Ο ανιψιός μου και ο Αλκέτ Ριτζάι, ήταν γνώριμοι χρόνια, λόγω της παρουσίας τους στις Ελληνικές φυλακές, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι προσπάθησαν να τον απελευθερώσουν από τη φυλακή, όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στην Ελλάδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιπλέον, ο Αμπντουλά Σινάνι μιλά και για προδοσία που μπορεί να υπήρξε μέσα στην ομάδα.
«Έχω την εντύπωση ότι μάλλον υπήρχε κάποιο είδος προδοσίας μέσα στην ομάδα τους. Κάποιο σαμποτάζ πρέπει να υπήρχε».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης