Στην 82η ΔΕΘ βρέθηκε απόψε ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης. Ο δήμαρχος, συνομίλησε με επιχειρηματίες και πολιτικούς αλλά και πρόσωπα της τοπικής αυτοδιοίκησης ενώ δεν έλειψαν και τα φωτογραφικά στιγμιότυπα αφού πρόκειται για τον πιο δημοφιλή τοπικό άρχοντα της χώρας.

Ο Ηλίας Ψινάκης παρακολούθησε από κοντά τα εγκαίνια, καθώς και τις ομιλίες οι οποίες διεξάχθηκαν το βράδυ του Σαββάτο στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αλέξης Τσίπρας με τον Ηλία Ψινάκη

Ο δήμαρχος Μαραθώνα δεν θα μπορούσε να λείπει από τέτοιες εκδηλώσεις,αφού ως γνωστόν, είναι ο άνθρωπος ο οποίος εδώ και χρόνια έχει καταφέρει να προσεγγίσει Κινέζους επιχειρηματίες για επενδύσεις στην Ελλάδα. Παράλληλα φημίζεται για την προσπάθεια προβολής της χώρας στην Κίνα, αλλά και για τη  μεγάλη ευκαιρία που δίνει στους Δήμους  σε συνεργασία με τους αντίστοιχους Δήμους της Κίνας να μπορέσουν να έχουν επενδύσεις στο εμπόριο, την τεχνολογία, την επιχειρηματικότητα και την εκπαίδευση.

Eίναι ο πρωτοπόρος της Ελληνο- κινεζικής φιλίας, η οποία πήρε σάρκα και οστά με τα δύο σημαντικά forum που το ένα έγινε στο Ζάππειο και το άλλο στο Πεκίνο με πολύ μεγάλη επιτυχία. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης