Όλα είναι έτοιμα για το Μαλιώτικο Καρναβάλι,σύμφωνα με την ανακοίνωση των οργανωτών.Όπως αναφέρουν:

Η τελευταία Κυριακή της Αποκριάς είναι προ των πυλών και το ΜΑΛΙΩΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ σας περιμένει για να διασκεδάσουμε όλοι μαζί παρέα και να παρακολουθήσετε τη μεγάλη Καρναβαλική Παρέλαση Αρμάτων & Καρναβαλιστών την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου και ώρα 3:00 το μεσημέρι στα Μάλια.
Η διακοπή της κυκλοφορίας εντός οικισμού Μαλίων θα γίνει περίπου 12 με 12:30μ.μ. όπου και θα ξεκινήσει η εκτροπή αυτής από όλους τους περιφερειακούς δρόμους και από την Εθνική Οδό Ηρακλείου – Αγίου Νικολάου. Υπάρχουν οργανωμένα και ελεύθερα (χωρίς χρέωση) Parking όπου με τη βοήθεια της Αστυνομίας, της Τροχαίας και Ιδιωτικής Εταιρείας Security θα εξυπηρετηθείτε ομαλά κατά την άφιξη και αναχώρηση σας από τα Μάλια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης το ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου με extra και τακτά δρομολόγια ειδικά για εκείνη τη μέρα θα μπορεί να σας εξυπηρετήσει ώστε να έχετε εύκολη πρόσβαση στα Μάλια. Αναχώρηση των λεωφορείων από τον Κεντρικό Επιβατικό Σταθμό στο Λιμάνι.

Όλα τα καταστήματα της περιοχής θα είναι ανοικτά και οργανωμένα για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας από πλευράς φαγητού και ποτού. Όπως επίσης και κατά μήκος του κεντρικού δρόμου θα υπάρχουν οργανωμένα σημεία πώλησης φαγητού και ποτού.

Αμέσως μετά το τέλος της παρέλασης θα ακολουθήσει Party στην Κεντρική Πλατεία των Μαλίων μπροστά από τη Μεγάλη Εκκλησία. Μουσική από DJ και εντυπωσιακή ρίψη βεγγαλικών. Επίσης θα υπάρχουν σουβλάκια, μπύρες, κρασί και αναψυκτικά σε συμβολική τιμή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σειρά εμφάνισης των ομάδων στην παρέλαση είναι η εξής: Ξυλοπόδαροι, Βασιλιάς Καρνάβαλος, Βασίλισσα, Super Heroes, Τσίρκο, Minions, Καίσαρας & Κλεοπάτρα, Φατσούλες FaceBook, Bollywood, Άγρια Δύση, Οι Τζιπάδες, Γοργόνες & Μάγκες, Στρουμφάκια, Μούφα & Παραλλαγή, Τρε LEGO μείο, Φουσκωτοί, BAR-BAR-OZA, Πάμε Μάταλα και οι εντυπωσιακές Βραζιλιάνες με τα φαντασμαγορικά φτερά τους.

Καθαρή Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου – Έναρξη Σαρακοστής με πέταγμα χαρταετού στην Παραλία Ποταμός και το ίδιο βράδυ γλέντι στην Πλατεία του Αγίου Ιωάννη με ζωντανή μουσική από το συγκρότημα του Μάνου Κοκολάκη με πολύ χορό και διασκέδαση. Θα προσφερθούν σαρακοστιανά εδέσματα προσφορά της οργανωτικής επιτροπής του ΜΑΛΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ.

Σας περιμένουμε όλους στα Μάλια για να γιορτάσουμε με πολύ χορό και τραγούδι και σας ευχόμαστε Καλή Σαρακοστή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης