Με την οικογένειά της να καταγγέλλει δημόσια πως υπήρξε συμβόλαιο θανάτου για την Ειρήνη Λαγούδη, ο εισαγγελέας Αγρινίου ζήτησε με κατεπείγουσα διαδικασία την επανάληψη της ανακριτικής διαδικασίας με νέες καταθέσεις από τους εμπλεκομένους.

Η υπόθεση προσλαμβάνει διαστάσεις θρίλερ δεδομένου ότι οι αστυνομικές Αρχές στην αρχή έτειναν προς την αυτοχειρία, αργότερα ισορρόπησαν αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα και τώρα πλέον αναγκάζονται από την Δικαιοσύνη να επαναλάβουν όλη τη διαδικασία από την αρχή. Είναι προφανές ότι οι αστυνομικές Αρχές της Αιτωλοακαρνανίας νιώθουν πως ενδεχομένως να εκτεθούν ανεπανόρθωτα μπροστά στην εμμονή της οικογένειας της 44χρονης αλλά και την κοινή γνώμη ότι πρόκειται για δολοφονία και όχι αυτοχειρία. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ιδιαίτερα δε από τη στιγμή που θα έπρεπε να έχει εξονυχιστικά ελεγχθεί αν το ποσόν το οποίο είχε δανείσει η γυναίκα στον εραστή της ήταν 100.000 ή ένα εκατομμύριο όπως, σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, ισχυρίζονται κάτοικοι στο χωριό Κατοχή.   

Αφορμή της εισαγγελικής εντολής αποτέλεσαν τα ευρήματα του πραγματογνώμονα της οικογένειας από το μισοκαμένο αυτοκίνητο της 44χρονης.

Ο δικηγόρος και ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας που μετέβησαν στο Αγρίνιο κάνουν λόγο για συμβόλαιο θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη. Αυτό που βρήκαν οι τεχνικοί σύμβουλοι στο μισοκαμένο αυτοκίνητο της Ειρήνης Λαγούδη είναι ένα αυτοσχέδιο φιτίλι βουτηγμένο σε πετρέλαιο και μάλιστα δεμένο με ένα μεγάλο καλώδιο στην πίσω εταζέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι τεχνικοί σύμβουλοι και οι δικηγόροι βιντεοσκόπησαν και φωτογράφησαν σπιθαμή προς σπιθαμή το σημείο όπου βρέθηκε νεκρή η Ειρήνη Λαγούδη, ενώ σάρωσαν την περιοχή με ειδικά όργανα.

Φωτογραφία: sinidisi.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης