Εικόνες που θυμίζουν παλαιότερες εποχές καταγράφονται καθημερινά έξω από αλυσίδα καταστημάτων τροφίμων, η οποία με την ολοκλήρωση του ωραρίου λειτουργίας της, πετά τα τρόφιμα και άλλα είδη, σε κάδους απορριμμάτων.

Με το κλείσιμο των καταστημάτων που διαθέτει η συγκεκριμένη επιχείρηση, άνθρωποι της διπλανής πόρτας, ψάχνουν μέσα στα απορρίμματα για να βρουν κοτόπουλα, ληγμένα αλλαντικά, τυροκομικά , αλλά και κάθε λογής προϊόντα τα οποία έχουν λήξει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανέχεια τους οδηγεί να παίρνουν από τους κάδους προϊόντα από την κατανάλωση των οποίων κινδυνεύουν άμεσα να νοσήσουν από αλλαντίαση και μια σειρά άλλων ασθενειών.
Να σημειωθεί πως οι υπεύθυνοι της αλυσίδας, έχουν δώσει εντολή στους υπαλλήλους, να ρίχνουν πάνω στα προϊόντα που πετάνε χλωρίνη (!) προκειμένου να αποτρέψουν με αυτό τον τρόπο τους πολίτες να τα καταναλώνουν.

Παρόλα αυτά έχουν καταγραφεί περιπτώσεις, κατά τις οποίες άποροι έχουν πάρει από τους κάδους κοτόπουλα και αλλαντικά , τα οποία έχουν ραντιστεί με χλωρίνη και το αντελήφθησαν αφού πρώτα δοκίμασαν…

Πηγή: patrastimes.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης