Στο Τμήμα Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης μετέβη χθες μία 46χρονη η οποία κατήγγειλε της σε βάρος της εκμετάλλευση εργασίας από δύο ομογενείς.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την καταγγελία της 46χρονης, κατά το χρονικό διάστημα των τελευταίων δυόμισι ετών, 44χρονος ομογενής, εκμεταλλευόταν την εργασία της σε κτηνοτροφική μονάδα που διατηρούσε στην περιοχή του Λαχανά Θεσσαλονίκης είτε με τη χρήση και απειλή σωματικής βίας είτε με την παρακράτηση του δελτίου αστυνομικής της ταυτότητας, δίχως να της καταβάλει το σύνολο της προσυμφωνημένης αμοιβής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, η 46χρονη, διέμενε σε πρόχειρο κατάλυμα, που βρίσκονταν στον ίδιο χώρο εκτροφής και σταυλισμού των ζώων, ενώ κατήγγειλε και την σε βάρος της σεξουαλική παρενόχληση από τον 44χρονο.

Επιπλέον, σύμφωνα με την καταγγελία της, ένας 80χρονος ομογενής, την επιτηρούσε προκειμένου να μη διαφύγει και λειτουργούσε ως επόπτης εργασίας. Χθες το πρωί η 46χρονη κατόρθωσε να διαφύγει και να κάνει την σχετική καταγγελία στις αστυνομικές αρχές.

Το βράδυ της ίδια ημέρας αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τους δράστες στο σπίτι του 44χρονου, στην περιοχή του Λαγκαδά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος του, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Επιμέλεια: Μυρτώ Τσάβαλου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης