Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ένας άντρας ο οποίος, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, φέρεται να είχε στην κατοχή του πάνω από 10 κιλά χασίσι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου μία ώρα όταν άνδρες της δίωξης ναρκωτικών επιχείρησαν να ελέγξουν ένα ασημί Renault Laguna για το οποίο υπήρχαν πληροφορίες ότι μετέφερε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών.

Όταν ο οδηγός του αμαξιού αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών, άνοιξε τα παράθυρα και άρχισε να εκσφενδονίζει νάιλον σακούλες οι οποίες περιείχαν χασίς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όταν άρχισε η καταδίωξη, περίπου στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας, ο οδηγός άρχισε να πετάει τις σακούλες από το παράθυρο και ανέπτυξε ταχύτητα» αναφέρουν αστυνομικές πηγές στο zougla.gr.

Ακολούθησε καταδίωξη που διήρκησε πάνω από 10 λεπτά. Ο οδηγός του Laguna έφθασε μέχρι τα διόδια και στη συνέχεια, προσπαθώντας να ξεφύγει, έκανε αναστροφή εμβολίζοντας ένα από τα οχήματα της ασφάλειας.

«Η ζωή των αστυνομικών παίχτηκε κορώνα γράμματα. Ο οδηγός ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα προκειμένου να αποφύγει την σύλληψη. Όταν έκανε αναστροφή έφτασε στη γέφυρα της Βαρυμπόμπης, παράτησε το αυτοκίνητο και άρχισε να τρέχει. Μετά από λίγο συνελήφθη» επισημαίνουν οι ίδιες πηγές.


(Το Renault Laguna)

Στο αμάξι βρέθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες πάνω από πέντε κιλά χασίς, ενώ άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ βρίσκονται στην Ε. Ο. Αθηνών-Λαμίας και περισυλλέγουν τις σακούλες που βρίσκονται στο οδόστρωμα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης