Στα όρια της αγανάκτησης έχουν φτάσει οι κάτοικοι και οι επισκέπτες στην πόλη του Πύργου, με τις τεράστιες λακκούβες να καλύπτουν κεντρικούς δρόμους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ενδεικτικά μπορούμε να αναφέρουμε τη μεγάλη σε έκταση και βάθος λακκούβα που υπάρχει ακριβώς πάνω στο «πάτημα» του αυτοκινήτου στην οδό Πατρών στη συμβολή με την Ερυθρού Σταυρού, όπου οι περισσότεροι οδηγοί που κατευθύνονται προς το στάδιο, αναπόφευκτα θα πέσουν μέσα σε αυτή. Μάλιστα, ένας οδηγός στάθηκε εξαιρετικά άτυχος, αφού πέφτοντας στη λακκούβα υπέστη σημαντικές φθορές στο αυτοκίνητο του. Μετά από αυτό το περιστατικό η Τροχαία τοποθέτησε κώνους και κορδέλες.

Πολλές λακκούβες υπάρχουν στους δρόμους γύρω από το πρώην 1ο Γυμνάσιο Πύργου. Στο συγκεκριμένο σημείο μάλιστα, οι δρόμοι θυμίζουν βομβαρδισμένο τοπίο και οι λακκούβες «κρατήρες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η απάντηση των υπηρεσιών του δήμου είναι ότι θα πρέπει να περάσουν τα κρύα και οι βροχές για να πέσει και πάλι άσφαλτος και να καλυφθούν σωστά οι λακκούβες, όμως είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητο η διαδικασία να γίνει άμεσα έστω και με τη χρήση τσιμέντου, αφού μέρα με τη μέρα οι λακκούβες μεγαλώνουν και γίνονται όλο και περισσότερο επικίνδυνες.

Πηγή: ilialiave.gr
Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης