Η προσέγγιση του ανθρώπου, στον οποίο είχε εργαστεί ως βοσκός ο 23χρονος Αλβανός, ήταν το κλειδί για τον εντοπισμό της 13χρονης, που είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της στα Σπάτα.

Οι αστυνομικοί είχαν την ελπίδα πως ο αλλοδαπός θα ζητούσε τη βοήθεια από το πρώην αφεντικό του, γι αυτό και του είχαν δώσει σαφείς οδηγίες σε περίπτωση που συνέβαινε κάτι τέτοιο. Όταν ο Marjon Ajazi έκανε την εμφάνισή του χθες το βράδυ έξω από την πόρτα του κτηνοτρόφου, είχε σημάνει η αρχή του τέλους για τον εντοπισμό της 13χρονης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο νεαρός εργάστηκε ως βοσκός στη στάνη που διατηρεί ο κτηνοτρόφος στο Παγγαίο κι έτσι γνώριζε πολύ καλά την περιοχή. Ύστερα από συζήτηση ο 23χρονος πείστηκε να δείξει το σημείο, όπου βρισκόταν το κορίτσι. Μαζί με τον γιο του πρώην αφεντικού του, ο Marjon Ajazi έφθασε κοντά στην 13χρονη, η οποία στη συνέχεια οδηγήθηκε στις αρχές, την ίδια στιγμή που εκείνος παρέμεινε στο βουνό.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται. Σύμφωνα με το thesstoday, οι δυο τους είχαν επιχειρήσει να φύγουν και πριν από έναν χρόνο.

Διαβάστε επίσης:
Βρέθηκε η 13χρονη, Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 30 Μαΐου 2013, 23:50

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης