Μία νεροποντή ήταν αρκετή για να μετατρέψει τη Λεωφόρο Πόρτο Ράφτη σε ποτάμι, την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου. Το έργο, που αφορά το διαπλάτυνση 1,5 χλμ δρόμου με νησίδα στη μέση, χωρίς καν να υπάρχει μελέτη αντιπλημμυρικών, παραδόθηκε άρον – άρον την προεκλογική περίοδο.

Στην αρχή, άνοιξαν διόδους στη νησίδα για να μην πλημμυρίζει μόνο η μία λωρίδα κυκλοφορίας, αλλά και οι δύο. Στη συνέχεια τα λιγοστά φρεάτια ομβρίων που υπάρχουν άρχισαν να βουλώνουν, χωρίς να μεριμνά κανείς για τον καθαρισμό τους και τέλος οι σχάρες ομβρίων άρχισαν να σπάνε και να «καταπίνουν» αυτοκίνητα και περαστικούς για να έρθουν μετά τα συνεργεία του Δήμου και να τα κλείσουν με λαμαρίνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να σημειώσουμε ότι μόλις τον Μάιο του 2013 εγκρίθηκε η μελέτη για την εκτέλεση αντιπλημμυρικών έργων επί της «Λεωφόρου» Πόρτο Ράφτη, από την Περιφέρεια Αττικής, ενώ η κατασκευή τους, εάν όλα πάνε καλά θα ξεκινήσει σε … μερικά χρόνια!

«Τουλάχιστον έπρεπε να επιδοτούνται τα 4Χ4 και οι βάρκες και όχι να υπερφορολογούνται» σημειώνει ένας κάτοικος της περιοχής…

Πηγή: mesogianews
Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης