Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το παιχνίδι ανθρωπιάς στο κατάμεστο από 2.000 άτομα γήπεδο του Χαϊδαρίου, ανάμεσα στην ομάδα του ΠΣΑΠ και εκείνη των παλαιμάχων του Θριάμβου Χαιδαρίου, με στόχο να ενισχυθεί η προσπάθεια για τη μετάβαση της 8χρονης Ιωάννας στο εξωτερικό, ώστε να υποβληθεί εκεί σε λεπτή χειρουργική επέμβαση για σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο αντιμετωπίζει.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα που δέχθηκε απο την κοινωνία του Χαϊδαρίου και διέθεσε την αντιπροσωπευτική ομάδα του, με μεγάλα ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, γι΄αυτόν τον αγώνα. Για την ιστορία , η ομάδα του ΠΣΑΠ νίκησε με 7-2. Τα γκολ σημείωσαν οι Γκογκιτς (3), Ν.Λυμπερόπουλος (3), Γιαννακόπουλος, ενώ για τους παλαιμάχους του Θριάμβου σκόραραν οι Μίχος, Μπακής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τον αγώνα διαιτήτευσε στο πρώτο ημίχρονο ο Τάσος Κάκος που θέλησε να συμβάλλει και εκείνος με τον δικό του τρόπο στην επιτυχία αυτης της προσπάθειας. Στην επανάληψη ο Τάσος Κάκος αγωνίσθηκε με την ομάδα του ΠΣΑΠ, ως παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και ο ίδιος.

Πριν απο το παιχνίδι τιμήθηκαν απο τους διοργανωτές του αγώνα, ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Διονύσης Δημόπουλος, ο προπονητής της ομάδας του Συνδέσμου, Ζαχαρίας Λυκουρίνος, και ο Τάσος Κάκος.

ΠΣΑΠ: Νικοπολίδης, Ν.Γκουλής, Δέλλας, Συνοδινός, Δ.Μπασινάς, Α.Μπασινάς,Γιαννακόπουλος, Αθανασιάδης, Μπατίστα, Ν. Λυμπερόπουλος, Γκόγκιτς, Σ.Λυμπερόπουλος, Μπενετάτος, Κάκος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ: Κωνσταντακόπουλος, Σκίκος,Μπίτσιος, Δρούγκας, Χρονόπουλος, Αντωνίου, Τσινές, Παπαχαρίσης, Ευσταθιάδης, Κεπίκογλου, Αθανασόπουλος. Επαιξαν και οι Μίχος, Μπακής, Κ.Ζουμπουρίδης, Δ.Ζουμπουρίδης, Λαδάς, Παπαθανασίου, Δέδες, Αλιφραγκής, Μαντουδιώτης, Χατζίδης, Παπαδημητρίου, Καραχάνας, Δρίκος, Καγιανάς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης