Αναστάτωση προκλήθηκε λίγα λεπτά πριν από τις 16:00 το μεσημέρι της Πέμπτης, στην περιοχή του Πυροβολικού στην Πρέβεζα, με τους κατοίκους να βγαίνουν στα μπαλκόνια των σπιτιών τους και τους αστυνομικούς να χτενίζουν στην κυριολεξία όλη την περιοχή.

Σύμφωνα με το pamepreveza.gr, μια ομάδα νεαρών αλλοδαπών έχει θορυβήσει ιδιαιτέρως τους περίοικους, καθώς τόσο τις μεσημεριανές ώρες όσο και τις βραδινές, σηκώνει στο πόδι ένα ολόκληρο τετράγωνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή τη φορά, η ομάδα αυτή των 15χρονων είχε συγκεντρωθεί σε πυλωτή υπό ανέγερση πολυκατοικίας, η οποία σύμφωνα με τους κατοίκους αποτελεί μόνιμο στέκι τους.

Οι προσπάθειες περιοίκων και η προτροπή τους να αποχωρήσουν από το σημείο, είχε σαν αποτέλεσμα να εισπράξουν ύβρεις και απειλές, ενώ εν συνεχεία, τα αίματα άναψαν με αποτέλεσμα να προκληθεί συμπλοκή.

Σύμφωνα με τα όσα περιγράφουν κάτοικοι της περιοχής, οι οκτώ νεαροί φέρεται να έπεσαν στην κυριολεξία πάνω σε ένα άτομο και άρχισαν να το χτυπούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία, ενώ οι νεαροί σκόρπισαν σε πυλωτές και στενά της περιοχής.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, οι που εντόπισαν αρχικά έναν από τους νεαρούς και λίγο αργότερα κρυμμένο μέσα σε άλλη πολυκατοικία έναν δεύτερο, ενώ ταυτόχρονα έφτασαν άλλα δύο περιπολικά και η Ασφάλεια.

Παρά τις συνεχείς αναζητήσεις οι άλλοι νεαροί κατάφεραν να ξεφύγουν, ενώ οι δύο που εντοπίστηκαν προσήχθησαν στο τμήμα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης