Το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων ανακοίνωσε ότι τη Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014 ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα «Κοινωνικό Παντοπωλείο» και θα διαρκέσει μέχρι και την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014.

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται στην Κοινωνική Υπηρεσία του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων, επί της οδού Πειραιώς 35, καθημερινά κατά τις ώρες 09.30 – 13.00, εκτός Παρασκευής. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων, αιτήσεις θα γίνονται δεκτές και το Σάββατο 1η και την Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014. Σύμφωνα με τον κανονισμό του Κοινωνικού Παντοπωλείου οι αιτούντες θα πρέπει να είναι δημότες ή μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Αθηναίων και καλούνται να προσκομίζουν σε αντίγραφα τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

1. Αίτηση του ενδιαφερόμενου.
2. Αστυνομική Ταυτότητα του αιτούντος.
3. Διαβατήριο και Άδειες Διαμονής για όλα τα μέλη της οικογένειας.
4. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (όχι παλαιότερο από 6 μήνες). Σε περίπτωση μη έκδοσης πιστοποιητικού από την χώρα προέλευσης απαιτείται η προσκόμιση εγγράφου περί μη έκδοσης και ληξιαρχική πράξη γάμου του αιτούντος και γέννησης για τα τέκνα της οικογένειας.
5. Εκκαθαριστικό Εφορίας ή Ε1 θεωρημένο από την εφορία μέχρι την λήξη του τρέχοντος έτους κατάθεσης ή Βιβλιάριο Απορίας για όλα τα ενήλικα μέλη της οικογένειας.
6. Κάρτα Ανεργίας (εφόσον υπάρχει).
7. Μισθωτήριο συμβόλαιο αν το σπίτι ενοικιάζεται ή βεβαίωση μόνιμης κατοικίας ή Λογαριασμό ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ (στο όνομα του αιτούντος).
8. Πιστοποιητικό αναπηρίας 67% και άνω (εφόσον υπάρχει).
9. Βεβαίωση μη ένταξης του αιτούντος σε αντίστοιχο πρόγραμμα παροχής τροφίμων σε περίπτωση που διαμένει ή είναι δημότης σε άλλο Δήμο εκτός του Δήμου Αθηναίων.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης