Μία απίστευτη απάτη σκαρφίστηκε ένας άνδρας από τον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου, μόνο και μόνο για να εξασφαλίσει ένα τσουβάλι με ζωοτροφή.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, ένας ηλεκτρολόγος δέχτηκε τηλεφώνημα από άγνωστο άνδρα, ο οποίος ισχυρίστηκε πως χρειαζόταν τις υπηρεσίες του τεχνίτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θέλω να μου φτιάξεις μια ηλεκτρική εγκατάσταση σε μια αποθήκη και ένα σπίτι», είπε ο υποτιθέμενος πελάτης και του ζήτησε να πάει επί τόπου, ώστε να δει από κοντά τα δύο κτίσματα.

Το θύμα πείστηκε, μπήκε στο αυτοκίνητό του και πήρε τον δρόμο προς την περιοχή όπου του είχε υποδείξει ο «πελάτης». Στη διαδρομή, το κινητό του χτύπησε ξανά. Αυτή τη φορά, ο απατεώνας του ζήτησε να τον εξυπηρετήσει, αγοράζοντας από τον δρόμο ένα τσουβάλι με ζωοτροφή, την οποία θα του πλήρωνε μόλις βρίσκονταν.

Ο ηλεκτρολόγος -και πάλι ανυποψίαστος- χωρίς δεύτερη σκέψη, αγόρασε τη ζωοτροφή και συνέχισε τη διαδρομή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν συνεχεία, οι δύο άνδρες επικοινώνησαν ξανά, ώστε ο τεχνίτης να εντοπίσει την αποθήκη που έχρηζε παρεμβάσεων.

Ο υποτιθέμενος πελάτης τού ζήτησε να αφήσει τη ζωοτροφή εκεί και να συνεχίσει προς το σπίτι του, που βρισκόταν σε απόσταση 100 μέτρων.

«Έλα να πιούμε και μια ρακή, έχω και καλό τυρί», του είπε μάλιστα ο… φιλόξενος απατεώνας.

Ωστόσο, το θύμα ούτε ρακή ήπιε, ούτε τυρί έφαγε, ούτε καν τον πελάτη βρήκε.

Στην τελευταία τους τηλεφωνική επικοινωνία, ο δράστης αναφέρθηκε σε κάποιο στενάκι στο οποίο ο ηλεκτρολόγος έπρεπε να στρίψει.

Ήταν όλα ξεκάθαρα… Ο τεχνίτης επέστρεψε στην αποθήκη και το τσουβάλι είχε κάνει φτερά. Όσο για το τηλέφωνο του απατεώνα… έκτοτε δείχνει να είναι συνεχώς κατειλημμένο…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης