Στην σκηνή του εγκλήματος συνελήφθη ένας νεαρός ο οποίος λίγη ώρα πριν είχε σκοτώσει με μαχαίρι τον 60χρονο πατριό του σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην περιοχή της Καισαριανής…

Η σύλληψη έγινε με ενέργειες δύο ανδρών της Αμέσου Δράσεως οι οποίοι αναγκάστηκαν να σπάσουν την πόρτα προκειμένου να εισέλθουν καθώς άκουγαν από μέσα ακουγόταν η φωνή της μητέρας του δράστη η οποία καλούσε σε βοήθεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο σπίτι διέμεναν τέσσερα άτομα, ένα ανδρόγυνο που είχε δύο παιδιά από διαφορετικούς γάμους. Όταν μπήκαν οι άνδρες βρήκαν την κόρη του θύματος να έχει πηδήξει από τον δεύτερο όροφο της πολυκατοικίας, φοβούμενη μήπως εκείνη αποτελέσει το δεύτερο θύμα του δράστη, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ήταν διανοητικά διαταραγμένος και την ώρα του φονικού κυριολεκτικά σε έξαλλη κατάσταση.

Οι ίδιοι άνδρες της Άμεσης Δράσης προχώρησαν στη σύλληψη του δράστη που εξακολουθούσε να κρατά το μαχαίρι, ενός 18χρονου βουλγαρικής καταγωγής, ο οποίος φιλοξενούνταν στο διαμέρισμα εδώ και τρεις μήνες από τον 60χρονο.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο δράστης ύστερα από έντονο διαπληκτισμό που είχε με τον άτυχο άνδρα για προσωπικές διαφορές και με δεδομένα τα ψυχικά του προβλήματα, τον μαχαίρωσε σε διάφορα σημεία του σώματός του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια επιτέθηκε και στην 33χρονη κόρη του θύματος απειλώντας την με μαχαίρι, η οποία τότε για να γλιτώσει πήδηξε από μπαλκόνι δευτέρου ορόφου με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό της.

Ο συλληφθείς ομολόγησε τις πράξεις του οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης