Σε ρυθμούς ΔΕΘ αρχίζει να κινείται η Θεσσαλονίκη. Από το πρωί της Τετάρτης, η αστυνομική παρουσία στο κέντρο της πόλης είναι εμφανής. Ενισχύσεις έχουν φτάσει και από άλλες αστυνομικές διευθύνσεις. Περιπολίες στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιούν με τις μηχανές τους αστυνομικοί της ομάδας ΔΕΛΤΑ από την Αθήνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από αέρος έκανε την εμφάνισή του και το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ.. Οι συσκέψεις των υψηλόβαθμων στελεχών είναι συνεχείς, ενώ τα επόμενα 24ωρα αναμένεται στη Θεσσαλονίκη και ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ..

Όπως έγινε γνωστό, στα μέτρα για την περιφρούρηση της ΔΕΘ και την αποφυγή επεισοδίων αναμένεται να πάρουν μέρος περισσότεροι από 3.500 αστυνομικοί από τη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα κι άλλες περιοχές της περιφέρειας, που σταδιακά θα καταφθάνουν στην πόλη, έως το Σάββατο που αναμένεται να κορυφωθούν και οι κινητοποιήσεις.

Από τα ξημερώματα τέθηκαν σε ισχύ τα μέτρα της Τροχαίας, σύμφωνα με τα οποία απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση των οχημάτων στις οδούς Εγνατία και Εθνικής Αμύνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσα αυτοκίνητα ήταν παρκαρισμένα, απομακρύνθηκαν, αν και πάλι βρέθηκαν κάποιοι που αγνόησαν την απαγόρευση.

Στη Θεσσαλονίκη έρχονται για να ενισχύσουν την τοπική δύναμη και τροχονόμοι, οι οποίοι, λόγω και της απουσίας της δημοτικής αστυνομίας, έχουν δύσκολο έργο.

Χαρακτηριστικό είναι πως από το πρωί, στο κέντρο της πόλης σε Εγνατία και Τσιμισκή επικρατούσε κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Πηγή: thesstoday

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης