Στη διεθνή έκθεση τουρισμού World Travel Market του Λονδίνου, στην οποία παίρνουν μέρος περισσότεροι από 9.000 εκθέτες, συμμετέχει το Ρέθυμνο.

Η «γιορτή ενημέρωσης» της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας ξεκίνησε στο Λονδίνο και θα διαρκέσει ολόκληρη την εβδομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χιλιάδες ενδιαφερόμενοι από 186 χώρες αναμένεται να επισκεφθούν τα εκθεσιακά περίπτερα, όπου, μεταξύ άλλων, θα ενημερωθούν για τις παγκόσμιες τάσεις στο τουριστικό προϊόν, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν φόρουμ και ημερίδες για τα προβλήματα του κλάδου, τις νέες αγορές αλλά και την προβολή τουριστικών προορισμών.

Στο πλαίσιο αυτό, το Ρέθυμνο ανέλαβε για λογαριασμό της Περιφέρειας Κρήτης την ευθύνη της έκθεσης και συμμετέχει αυτοπροσώπως η αντιπεριφερειάρχης Μαρία Λιονή.

Η έκθεση, η οποία είναι η μεγαλύτερη της Αγγλίας και έχει αξιολογηθεί ως η 2η μεγαλύτερη παγκοσμίως, κλείνει εφέτος 36 χρόνια λειτουργίας, στέλνει αισιόδοξα μηνύματα στην Ελλάδα ως τουριστικό προορισμό, καθώς οι επισκέπτες δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον τόσο για την ηπειρωτική όσο και για τη νησιωτική χώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης