Εργαζόμενοι στο Δήμο Αθηναίων, μέλη της ΠΟΕ – ΟΤΑ, έχουν συγκεντρωθεί έξω από το δημαρχείο και περιμένουν να ξεκινήσει η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Έξω από το δημαρχείο βρίσκεται και μία διμοιρία των ΜΑΤ.

Υπενθυμίζεται ότι ο δήμαρχος Γιώργος Καμίνης είχε το πρωί άτυπη συνάντηση με εκπροσώπους του Συνδικάτου Εργαζομένων του δήμου κατά την οποία, διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων σε ό,τι αφορά τα προβλήματα που ελλοχεύουν από τη διαθεσιμότητα, αφού ήδη από τις αρχές του 2011 -οπότε έγινε κατάργηση οργανικών θέσεων- υπάρχουν κενά σε θέσεις διοικητικών υπαλλήλων, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ΑΜΠΕ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση αναμένεται να εκδοθεί ψήφισμα υπέρ των εργαζομένων και κατά της πολιτικής απαξίωσης του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της πρακτικής που προτάσσεται από το Μεσοπρόθεσμο.

Ο κ. Καμίνης, σύμφωνα με το πρακτορείο, εξέφρασε τις επιφυλάξεις του για τον τρόπο αντίδρασης που έχουν επιλέξει οι εργαζόμενοι, οι οποίοι στον δήμο Αθηναίων συνεχίζουν την κατάληψη του κτηρίου της οδού Λιοσίων, όπου στεγάζεται και η διεύθυνση προσωπικού.

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης