Απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε το πρωί του Σαββάτου στη Νέα Πέραμο Καβάλας, όταν ένας 40χρονος μπήκε στο πατρικό σπίτι της 33χρονης συζύγου του και την πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα μπροστά στα παιδιά τους και στους γονείς της. Στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Πιο συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 09.00 ο 40χρονος σύζυγος και πατέρας δύο ανήλικων παιδιών -ενός κοριτσιού 15 ετών και ενός 13χρονου αγοριού- έφτασε στο σπίτι των γονιών της 33χρονης αναζητώντας τη. Ο άνδρας ρώτησε την πεθερά του πού βρίσκεται η γυναίκα του και, μόλις εκείνη εμφανίστηκε, πυροβόλησε στο ταβάνι με κυνηγετική καραμπίνα την οποία είχε στην κατοχή του. Ακολούθως, σημάδεψε την 33χρονη και τη σκότωσε με μία σφαίρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κοινωνία της Νέας Περάμου είναι συγκλονισμένη από το άγριο φονικό και, παρότι πολλοί γνώριζαν τα προβλήματα στη σχέση του ζευγαριού, κανείς δεν περίμενε να συμβεί κάτι τέτοιο. Οι πρώτες, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θέλουν τη συζυγική ζήλια ως κίνητρο του δράστη, αφήνοντας να εννοηθεί ότι πρόκειται για έγκλημα πάθους.

Συνεχίζεται το δράμα της Ν. Περάμου

Αρχικές φήμες ανέφεραν ότι ο τραγικός πατέρας της 33χρονης κατέληξε αμέσως μετά το περιστατικό από ανακοπή καρδιάς. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της videotex.gr, όμως, μέχρι το πρωί της Κυριακής νοσηλευόταν στην Εντατική του Νοσοκομείου Καβάλας, όπου τελικά έχασε τη μάχη για τη ζωή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ENA CHANNEL/videotex

Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος

Διαβάστε επίσης:

Οικογενειακή τραγωδία στην Καβάλα, Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 13 Απριλίου 2013, 16:38

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης