Για απόπειρα απάτης και πλαστογραφία συνελήφθη 37χρονος στο Ρέθυμνο όταν παρουσίασε ψευδή γεγονότα ως αληθινά, προσπαθώντας ανεπιτυχώς να περιέλθει στην ιδιοκτησία του Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, εξαπατώντας 28χρονο.

Με τα στοιχεία που είχε στη διάθεση της η Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης ενημέρωσε τους Λιμενικούς του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν το συγκεκριμένο άνδρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 28χρονος είχε αναρτήσει σε ιστοσελίδα αγγελία για την πώληση Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου ιδιοκτησίας του, έναντι του χρηματικού ποσού των 18.000 ευρώ. Σύμφωνα με την αστυνομία, ανταποκρίθηκε ο 37χρονος στην αγγελία και παρουσιάζοντας ψευδή στοιχεία ως αληθινά και πλαστά δικαιολογητικά μεταφοράς του εν λόγω χρηματικού ποσού, προσπάθησε να πείσει τον 28χρονο να του μεταφέρει το όχημα ακτοπλοϊκώς, προκειμένου να περιέλθει στην ιδιοκτησία του.

Ο ιδιοκτήτης του Ι.Χ.Ε αυτοκινήτου δεν πείστηκε για το αληθές των ισχυρισμών του, απευθύνθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης, όπου από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε η πλαστότητα των εγγράφων.

Οι δύο άνδρες συνεννοήθηκαν να παραλάβει ο 37χρονος το όχημα χθες στο λιμάνι του Πειραιά, όμως εκεί τον περίμεναν οι Λιμενικοί και τον συνέλαβαν και αναμένετε να μεταφερθεί στο Ρέθυμνο ώστε να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης