Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς από τις Διευθύνσεις Αστυνομικών Υπηρεσιών Θεσσαλονίκης στοχευμένοι έλεγχοι, με σκοπό την αντιμετώπιση της διακίνησης ναρκωτικών.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί πραγματοποίησαν ελέγχους, κατά τη διάρκεια των οποίων συνελήφθησαν 10 άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες για παραβάσεις του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., πέντε ατόμων ηλικίας 19 έως 53 ετών. Συγκεκριμένα, ένας 30χρονος υπήκοος Αλβανίας εντοπίστηκε έξω από την κατοικία της 19χρονης συντρόφου του, στην περιοχή της Μενεμένης, να επιχειρεί να προμηθεύσει με ηρωίνη τρεις εκ των συλληφθέντων. Βλέποντας τους αστυνομικούς, προσπάθησε να αποφύγει τη σύλληψη, κρύβοντας τα ναρκωτικά εντός του σπιτιού.

Στο πλαίσιο της διενεργηθείσας έρευνας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

  • πέντε μικροδέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 46,1 γραμμαρίων και
  • μία ψηφιακή ζυγαριά ακριβείας.

Επίσης, όπως προέκυψε από την προανάκριση που διενήργησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Μενεμένης, σε βάρος του 30χρονου συλληφθέντος εκκρεμούσε απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 10 ετών και του επιβλήθηκε χρηματική ποινή 50.000 ευρώ για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών κατ’ εξακολούθηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης