Ακόμη μία υπόθεση μαστροπείας αποκαλύφθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην Πάτρα.

Αστυνομικοί προσποιήθηκαν τους πελάτες και κατάφεραν να συλλάβουν συνολικά πέντε γυναίκες, την ιδιοκτήτρια καταστήματα, την φερόμενη ως υπεύθυνη του καταστήματος και τρεις αλλοδαπές που δούλευαν σε αυτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα, άνδρες της ΕΛ.ΑΣ πήγαν σε κατάστημα το οποίο βρίσκεται στην περιοχή της πλατείας Πίνδου παριστάνοντας τους πελάτες.

Εκεί, λίγο αργότερα τους πλησίασαν οι τρεις γυναίκες, μία 45χρονη από την Μολδαβία, μία 54χρονη από την Ρωσία και μία 35χρονη από την Γεωργία.

Οι γυναίκες, χωρίς να καθυστερήσουν, τους ζήτησαν χρήματα προκειμένου να συνευρεθούν μαζί τους ερωτικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένας από τους αστυνομικούς έδωσε στη μία γυναίκα 50 ευρώ, προκειμένου να προχωρήσουν στην ερωτική επαφή.

Η γυναίκα τότε, αφού παρέδωσε τα χρήματα στην «υπεύθυνη» του καταστήματος, τον οδήγησε στο πατάρι.
Αμέσως επενέβησαν οι υπόλοιποι αστυνομικοί, συλλαμβάνοντας τις τρεις γυναίκες, καθώς επίσης και την 46χρονη Ελληνίδα ιδιοκτήτρια του καταστήματος και την 42χρονη «υπεύθυνη» Βουλγάρα.

Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας για τις συλλήψεις:

Συνελήφθησαν σήμερα τα ξημερώματα, στη Πάτρα, στα πλαίσια οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, μια 44χρονη και μια 42χρονη Βουλγάρα, οι οποίες κατηγορούνται για τα κατά περίπτωση αδικήματα της μαστροπείας και της παράνομης απασχόλησης αλλοδαπού.

Επίσης σχηματίστηκε δικογραφία σε βαθμό πταίσματος, σε τρεις ακόμα αλλοδαπές γυναίκες, ηλικίας 54, 46 και 35 ετών καθότι όπως προέκυψε εκδίδονταν με αμοιβή μέσα σε χώρο του καταστήματος με πελάτες.

Παράλληλα συνελήφθη μια 21χρονη υπήκοος Αλβανίας, η οποία εργαζόταν στο κατάστημα χωρίς να κατέχει νόμιμα έγγραφα παραμονής και σε βάρος της θα εφαρμοστεί το διοικητικό μέτρο της απέλασης.

Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών ενώ οι σχηματισθείσες δικογραφίες σε βάρος των εκδιδομένων γυναικών θα υποβληθούν στο κ. Δημόσιο Κατήγορο.

Πηγή: patrastimes.gr
Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης