Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών από προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών / Τμήμα Αλλοδαπών, ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε σε επιβάτες που επρόκειτο να ταξιδέψουν με Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, τέσσερις αλλοδαποί οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Επίσης, συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στην πύλη εισόδου οχημάτων του νότιου λιμένα Πατρών από προσωπικό της ίδιας Υπηρεσίας, ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ.Ε. όχημα, 32χρονος αλλοδαπός, οδηγός του οχήματος, μαζί με έναν 29χρονο επίσης αλλοδαπό, οι οποίοι μετέφεραν από κοινού έναν 27χρονο αλλοδαπό, διότι κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα, ο οποίος επίσης συνελήφθη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακόμη, συνελήφθησαν, νυχτερινές ώρες χθες, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών από προσωπικό του Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής, ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε σε άτομα που επρόκειτο να ταξιδέψουν με Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, τρεις αλλοδαποί οι οποίοι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Τέλος, συνελήφθησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στην πύλη εισόδου οχημάτων του νότιου λιμένα Πατρών από προσωπικό του Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής, ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ.Ε. όχημα, 44χρονος αλλοδαπός, οδηγός του οχήματος, μαζί με έναν 47χρονο αλλοδαπό, οι οποίοι μετέφεραν από κοινού έναν 27χρονο αλλοδαπό διότι κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα, ο οποίος επίσης συνελήφθη.

Προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργεί το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ κατασχέθηκαν τα Ι.Χ.Ε. οχήματα, δύο κινητά τηλέφωνα καθώς και τα ανωτέρω πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης