Ο δημοσιογράφος της ηλεκτρονικής εφημερίδας της Κορίνθου sfendona.gr, Λάκης Γιαννιδάκης, συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου, μετά από μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που κατέθεσε η πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ του νομού, Κατερίνα Φαρμάκη. Αιτία ένα άρθρο ενός συνεργάτη του o οποίος ανέφερε ότι η πρώην βουλευτής επιθυμεί ούτε λίγο ούτε πολύ να δημιουργήσει μια κατάσταση προς το συμφέρον της στην Νομαρχιακή Επιτροπή του κόμματος.

Όπως ανέφερε στο zougla.gr, ο κ. Γιαννιδάκης επρόκειτο για πολιτικό άρθρο το οποίο σε καμία περίπτωση δεν έθιγε την πρώην βουλευτή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Γιαννιδάκης, όπως είπε στο zougla.gr, συνελήφθη περίπου στις 20.00, όταν κατά τη διάρκεια εκδήλωσης του ΠΑΣΟΚ στην Κόρινθο με κεντρικό ομιλητή τον Νίκο Ανδρουλάκη, η κα Φαρμάκη η οποία νωρίτερα είχε υποβάλει τη μήνυση, ειδοποίησε τις αρχές. Ο δημοσιογράφος οδηγήθηκε στο Α.Τ. Κορίνθου όπου παραμένει υπό κράτηση.

Ακούστε τι δήλωσε στο zougla.gr ο κ. Γιαννιδάκης: 

Παρατίθεται το επίμαχο άρθρο το οποίο δημοσιεύτηκε στις 4 Ιουνίου:


– Είναι …δυνατόν; Ασχολείται η Κ. Φαρμάκη με τις εκλογές της νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ;
– Πώς είναι δυνατόν το ΠΑΣΟΚ να ανεβάσει τα ποσοστά του στην Κορινθία;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την Κυριακή, είναι οι εκλογές στην νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ στην Κορινθία.
Τι …ακούστηκε όμως τελευταία. Ότι σε αυτές τις εκλογές ασχολούνται συστηματικά και πολιτικά πρόσωπα που κατά το παρελθόν ξεσήκωσαν τους Κορίνθιους με τις πολιτικές επιλογές τους! Για παράδειγμα ακούσαμε ότι η πρώην βουλευτής Κ. Φαρμάκη είναι ιδιαίτερα «κινητική» και ετοιμάζει το κλίμα για τις εκλογές της νομαρχιακής!!! Αλίμονο αν έχει την παραμικρή δόση αλήθειας το παραπάνω!

Ποιος… είπαμε ότι ασχολείται συστηματικά; Η Κ. Φαρμάκη που συγκέντρωσε ποσοστό αποτυχίας στις περασμένες εκλογές, που έγραψε ιστορία στην Κορινθία ως την βουλευτή με την μικρότερη θητεία (έμεινε μόλις δύο χρόνια σε αυτή τη θέση), που την πέρασε σε σταυρούς ακόμα και ο Π. Μπεγλίτης που είχε τετραπλάσια θητεία από την ίδια (συνεπάγεται μεγαλύτερη πολιτική φθορά).

Η Κ. Φαρμάκη δεν είναι αυτή που όπου πήγαινε ως βουλευτής τα… άκουγε από τους πολίτες; Ποιος μπορεί να την υπολογίσει πολιτικά σήμερα και να λάβει στα σοβαρά τον πολιτικό της λόγο;

Η Κ. Φαρμάκη δεν είναι αυτή που οι πολίτες της κρεμούσαν κρεμάλα (όταν ήταν βουλευτής) έξω από το πολιτικό της γραφείο (παραπάνω φωτο). Και αυτό το πρόσωπο είναι σήμερα ιδιαίτερα …κινητικό για τις εκλογές της νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ στην Κορινθία; Δεν μπορεί, κάποιο λάθος θα έχει γίνει!

ΣΣ. Σε ότι αφορά τον σύζυγο της Κ. Φαρμάκη, Γ. Φαρμάκη, το πόσο «αγαπητός» είναι στους Κορίνθιους από την ενασχόλησή του με το δήμο Κορινθίων δεν χρειάζεται να δώσουμε εμείς την απάντηση! Αυτή θα την δώσουν οι ίδιοι οι Κορίνθιοι που γνωρίζουν καλύτερα! Γιατί ακούστηκε ότι ασχολείται και ο ίδιος με τις εκλογές της νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ! Είναι έτσι;

Αν το ΠΑΣΟΚ περιμένει κανείς να ανέβει στην Κορινθία όταν ασχολούνται πολιτικά πρόσωπα όπως το ζεύγος Φαρμάκη τότε…καληνύχτα! Αυτή είναι η πολιτική μας άποψη όπως την εκφράζαμε και προεκλογικά, ειδικά για την Κ. Φαρμάκη και το αποτέλεσμα μας ΔΙΚΑΙΩΣΕ απόλυτα! Έτσι …δεν είναι;

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης