Συνελήφθησαν ο 40χρονος και ο 53χρονος που κατηγορούνται για την υπόθεση κλοπής πετρελαίου από εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας της ΔΕΗ, στο Ηράκλειο.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Δευτέρας σε Επαρχιακή Οδό του Δήμου Φαιστού αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Μοιρών πραγματοποίησαν έλεγχο σε φορτηγό αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο 40χρονος. Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι, οκτώ δοχεία τα οποία περιείχαν συνολικά 200 λίτρα πετρέλαιο και ακόμη ένα δοχείο το οποίο περιείχε 20 λίτρα μηχανέλαιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Μοιρών και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο 40χρονος με ακόμη ένα ημεδαπό ηλικίας 53 ετών, είχαν αφαιρέσει από το 2014 έως και τις 15 Ιανουαρίου 2016, ποσότητα πετρελαίου και μηχανέλαιου από εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας της ΔΕΗ, στο οποίο εργάζονταν.

Από τη συνεχιζόμενη προανάκριση προέκυψε ότι ο 40χρονος με τον 53χρονο με τη χρήση Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου (ιδιοκτησίας του 40χρονου) αφαίρεσαν συνολικά 15.000 λίτρα πετρέλαιο και 800 λίτρα μηχανέλαιο, τα οποία τα μετέφεραν σε αποθήκη ιδιοκτησίας 46χρονου ημεδαπού και στη συνέχεια τα μοιράζονταν.

Πηγή: ekriti.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης