Σε σκουπιδότοπο έχει μετατραπεί δρόμος έξω από τα Πανθεσσαλικό Στάδιο με κατεύθυνση προς τα Μελισσιάτικα, σύμφωνα με τις καταγγελίες των κατοίκων της περιοχής. Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, πλάι του δρόμου βρίσκονται στοιβαγμένα σκουπίδια αλλά και μπάζα, δημιουργώντας εστία μόλυνσης για τους περίοικους.

Αυτή η κατάσταση, όπως αναφέρουν περίοικοι στονΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, επικρατεί για περισσότερο από έξι μήνες, ενώ όσο περνάει ο καιρός τα σκουπίδια και τα μπάζα εξαπλώνονται περισσότερο, καταλαμβάνοντας μεγαλύτερο χώρο πλάι στο δρόμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα όπως επισημαίνουν, παρά το γεγονός ότι έχουν επικοινωνήσει με την αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου Βόλου, ενημερώνοντάς της για τον σκουπιδότοπο που έχει δημιουργηθεί, δεν έχει γίνει καμία ενέργεια συγκομιδής.

«Καθημερινά όσοι διασχίζουμε το συγκεκριμένο δρόμο, έξω από το Πανθεσσαλικό Στάδιο προς το δρόμο για Μελισσιάτικα, είμαστε αναγκασμένοι να αντικρίζουμε αυτές τις εικόνες. Βέβαια κάποιοι ασυνείδητοι έχουν συνηθίσει να εναποθέτουν τα σκουπίδια και τα μπάζα στο συγκεκριμένο χώρο, αδιαφορώντας για την περιβαλλοντική και αισθητική ζημιά που προκαλούν. Τα σκουπίδια βρίσκονται για περισσότερο από ένα εξάμηνο και δυστυχώς μέρα με την ημέρα αυξάνεται ο όγκος των σκουπιδιών», αναφέρει ο κ. Γ. Μ .

Αξίζει να αναφερθεί ότι ίδια κατάσταση επικρατεί και έξω από το Πανθεσσαλικό Στάδιο με δεύτερο σκουπιδότοπο που έχει δημιουργηθεί, αυτή την φορά από τις υπηρεσίες του Δήμου, οι οποίες συγκεντρώνουν εκεί όλα τα κομμένα χόρτα και κλαδιά που συλλέγουν από το πολεοδομικό συγκρότημα του Βόλου και της Νέας Ιωνίας. Την παραπάνω κατάσταση την είχε αναδείξει ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ τον περασμένο Ιούνιο, ωστόσο από τότε μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει τίποτα!
Περιμένουν μια 5έτια το νερό!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ίδια στιγμή όπως καταγγέλει ο κ. Γ.Μ., εδώ και μια 5ετία οι κάτοικοι της συνοικίας Γκορτσιά περιμένουν να δουν νερό στις βρύσες των σπιτιών τους, καθώς ενώ έχουν τοποθετηθεί σωλήνες ύδρευσης δεν έχει γίνει ακόμη σύνδεση.

Στον οικισμό Γκορτσιά βρίσκονται περίπου 30 σπίτια, οι ιδιοκτήτες των οποίων διατηρούν ντεπόζιτα προκειμένου να καλύπτουν τις ανάγκες τους σε νερό.

Πηγή: ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης