Ένας 50χρονος άνδρας αποπειράθηκε να σκοτώσει με κυνηγετικό όπλο τον σύντροφο της αδελφής του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι στην περιοχή της Χαλέπας Χανιών, όπου ο 50χρονος για άγνωστο προς το παρόν λόγο συνεπλάκη με τον σύντροφο της αδελφής του, περίπου 40 ετών.

Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής ο 50χρονος επιχείρησε να πυροβολήσει τον 40χρονο με την καραμπίνα που είχε μαζί του. Το όπλο εκπυρσοκρότησε, χωρίς ωστόσο να τραυματιστεί κάποιος, καθώς τα σκάγια έφυγαν ψηλά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμέσως μετά ο 50χρονος, σε κατάσταση αμόκ, κλείστηκε στο σπίτι του, έβαλε φωτιά στην κουζίνα, όπου βρισκόταν, και αυτοπυροβολήθηκε.

Στην περιοχή έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Μπαίνοντας στην κουζίνα, αντίκρισαν ένα αποτρόπαιο θέαμα: ο 50χρονος κείτονταν νεκρός στο πάτωμα, μέσα σε λίμνη αίματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο σημείο μετέβη ιατροδικαστής, ενώ τα αίτια του τραγικού περιστατικού διερευνώνται από τις Αρχές. Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, 50χρονος άνδρας δημιουργούσε συχνά προβλήματα στους περίοικους με τη συμπεριφορά του.

Διαβάστε επίσης:

Έβαλε φωτιά στο σπίτι και αυτοκτόνησε, Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 12 Μαΐου 2013, 14:02

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης